Jön a Nagy Tokaji Kóstoló

Vágólapra másolva!
Szeretné megismerni az egyik legszebb borvidékünket? Most itt a lehetőség, hiszen a Tokaj Grand programsorozat keretében március 28-án a Corinthia Hotelben tartják meg a Nagy Tokaji Kóstolót. 
Vágólapra másolva!

A rendezvény célja, hogy a nagyközönség ne csak a borokat, hanem a régió turisztikai, gasztronómiai és művészeti kínálatát, a borhoz köthető tokaji szervezeteket is megismerje. Az egész hónapon át tartó eseménysorozat - amelybe éttermek, borbárok, szaküzletek, kereskedések, boriskolák és hotelek is bekapcsolódnak - csúcspontja a Nagy Tokaji Kóstoló, ahol hetven kiállító tételeiből válogathatnak a vendégek, a száraztól egészen az aszúkig.

A sétáló kóstolón kívül a látogatók mesterkurzusokon vehetnek részt: megismerhetik a száraz tokaji borokat és azoknak nemzetközi vetélytársait, a Mádi Kör válogatását, a Disznókő Pincészet 5 puttonyos aszúit, Szepsy István borait, az erdőbényei pincészeteket, a Tokaji Ősz 2015-ös programjához, valamint a bodrogkeresztúri Mindszent Havi Mulatsághoz kapcsolódó tematikus borsorokat.

További információk és jegyvásárlás a honlapon.