Balhézott a reptéren a sok konyaktól

Remy Martin XO Excellence
Remy Martin XO Excellence, amivel nehéz repülni, ha megisszuk
Vágólapra másolva!
Becsületes részegségbe hajszolt egy kínai nőt a pekingi repülőtér biztonsági személyzete. Tiltakozása ellenére nem engedték kézipoggyászként felvinni a konyakot, így a hölgy inkább megitta. Nem kellett volna.
Vágólapra másolva!

Múlt pénteken az utas egy hatvanezer forintnyi dollárért vásárolt, 700 ml-es Rémy Martin XO Excellence borpárlattal próbált utazni, de mivel egy deci a felső határ, amit folyadékból magával vihet, a reptéri személyzet megpróbálta meggyőzni, hogy tegye a szemétbe. A hölgy e helyett kis időt kért, és benyakalta a francia alkoholos italt, majd megpróbált felszállni a gépre, adta hírül a South China Morning Post.

Remy Martin XO Excellence, amivel nehéz repülni, ha megisszuk Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Az Egyesült Államokból érkező és belföldi járatra átszállni készülő utas teljes nevét nem hozták nyilvánosságra, a helyi sajtó, csak a családnevén, Zhaóként említi – talán jobb is így neki, hiszen látva ébredő részegségét, a pilóta letessékelte a gépről, mondván, hogy ilyen állapotban kísérő nélkül nem utazhat. Az eredmény? Hosszan tartó, földön fetrengős dühödt üvöltés a többi utas előtt. Megérte?

A reptéri biztonságiak a sajtónak elárulták: „Annyira részeg volt, állni sem bírt, egy tolókocsiba helyezve tudtuk csak elvinni a helyszínről.” Csak órákkal később tért magához, de utólag háláját fejezte ki a dolgozóknak, hogy biztonságba helyezték és értesítették családját.