Helyi, minőségi alapanyagokból készült hamburger gyártásába kezd a McDonald’s Németországban. Ha bejön a kísérlet, máshol is megpróbálkoznak vele.

Kevesen gondolták volna, hogy egyszer egy mondatban szerepelhet majd a McDonald’s és a kézműves biohamburger kifejezés. Németországban azonban most mindez valóra válik. Igaz, nem viszik túlzásba a kísérletezést, az új termék az előzetes tervek szerint mindössze október 1-től november 18-ig lesz elérhető. 

Mcdonald's McB, a biohambiForrás: McDonald's

Időszakos menü

A neve McB lesz, a hozzávaló húst, sajtot, zöldségeket német és osztrák farmokról fogják beszállítani. A zsemlére nem szezám, hanem napraforgó magot szórnak majd. Ha beválik, talán hosszabb élete lesz, és más országokra is kiterjesztik. Az OMÉK szakvásáron szerzett információink szerint az őszi szezonban Magyarországon libacombos és libamájas hamburgerek jelennek majd meg.

Nem véletlen, hogy az étteremlánc próbál megújulni, az utóbbi időben ugyanis egyre több helyen kényszerülnek bezárásra. Az alábbi kisfilm bemutatja, hogy honnan jönnek és milyen eljárással készülnek majd a McB alapanyagai: