A Pepsi nagyon várja Marty McFly érkezését

pepsi perfect vissza a jövőbe
6500 szerencsés ember ihatja majd a filmbéli italt
Vágólapra másolva!
Hamarosan itt van 2015. október 21-e: a Vissza a jövőbe című klasszikus szerint ezen a napon érkezik meg a múltból Marty McFly és útitársa. Ennek örömére a Pepsi limitált mennyiségben piacra dobja a filmben megjelenő jövőbeli italt. Nem lesz olcsó, húsz dollár darabja.
Vágólapra másolva!

A Vissza a jövőbe közönsége hosszú évek óta várja 2015. október 21-ét, ugyanis a film szerint ezen a napon érkezik meg Marty és Brown doki a múltból. De nem csak a rajongók, a filmben termékeikkel megjelenő cégek is készülnek a nagy napra. A legújabb hírek szerint a Pepsi legyártja a Pepsi Perfect nevű terméket.

6500 szerencsés ember ihatja majd a filmbéli italt Forrás: Pepsi/Youtube

Az íz nem változik, mindössze a csomagolás lesz hű a filmbéli változathoz. A termék pontosan október 21-től lesz elérhető, limitált számban: mindössze 6500 darabot gyártanak belőle. Az ára stílszerűen 20,15 dollár (körülbelül 5600 forint) lesz. Egyelőre nem tudni, hol fogják árusítani, a cég arra biztatja a rajongókat, kövessék a híreket, hogy le ne maradjanak a Pepsi Perfectről.

A fanatikusok másképpen is hozzájuthatnak. Ha valaki elmegy Marty McFlynak öltözve az október 8-án kezdődő Nem York Comic Con nevű képregényszemlére egyike lehet a szerencséseknek, ugyanis a helyszínen 1500 darabot fognak szétosztani.