Vidám konyhát szeretne? Van pár tippünk!

szeletelés
Esős napokra
Vágólapra másolva!
Ha sokat főzünk, ha nem, a konyhát kikerülni nem lehet. Akkor is ott van dolgunk, ha mindössze mirelit pizzákat pakolunk a sütőbe. Vegyük körbe magunkat szuper konyhai eszközökkel, melyek mindig jó kedvre derítenek majd.
Vágólapra másolva!

Sok recept kezdődik ezzel a felütéssel: végy fél bögrényi lisztet! A precíz sütnivágyó ezen a ponton kedvtelenedik el. A konyhaszekrény tele van bögrékkel, de két egyforma méretet nem találni közöttük. A megoldást egy kedves alpakás bögreszett hozza el, melyen különböző méreteket is jelölnek! Nincs többé kifogás a süteménykészítéskor.

A tökéletes mérőpohár Forrás: Modcloth.com

Ételszínezékekben dúskáló agyoncukrozott díszítéssel szórná meg fagylaltját, tejszínhabos kávéját, az alpakás bögre segítségével készült sütijét? Tegye ezt stílusosan, egy szivárványsörényes unikornis segítségével.

Pótolhatatlan eszköz Forrás: Firebox.com

Sokunk konyhaművészete kimerül a tésztafőzésben, de semmi vész, ezt is lehet vidáman csinálni. Mi lenne például, ha a reszelt sajt úgy hullna alá, mint eső a viharfelhőből?

Az ujjukra azért vigyázzanak Forrás: dcigift.com

Vagy akár a felhőből lábszerűen lelógó ónos eső is segíthet a tökéletes szeletelésben.

Esős napokra Forrás: Doiydesign.com

És mi lenne, ha a bicska sem csak unalmas eszköz lenne, hanem minden része egy állatot formázna?

Sört nyit az orrszarvú Forrás: Firebox.com

A legjobb pedig talán a legpraktikusabb is. Kinek ne okozott volna gondot a fogpiszkálók, pálcikák elhelyezése tálaláskor? Egy kedves kis sün lehet segítségünkre.

Lehet élni nélküle, de minek? Forrás: Momastore.org