A borosok nagy ünnepe következik

vince budapest bor
Elsajátíthatják a kóstolás gyakorlatát
Vágólapra másolva!
A régió legnagyobb boreseményét tartják március 3. és 5. között: a VinCE Budapest Wine Show remek italokkal, különleges előadókkal és izgalmas kurzusokkal várja a látogatókat. A belépőjegy áráért 1000 féle válogatott bort kóstolhatnak meg 182 pincészet kínálatából.
Vágólapra másolva!

A nagyközönség számára is nyitott mesterkurzusokon – pénteken és szombaton – számos neves hazai és nemzetközi előadótól tanulhatunk és gazdagíthatjuk ismereteinket a borokról. Minden napra jut pezsgőkurzus, pénteken a tokajiak, szombaton a Mumm kínálatával. A hazai borok közül Szekszárd, Tokaj és Villány különleges tételei mutatkoznak be, de megismerkedhetnek a francia Rhône-völgye, Toszkána, Chile, vagy éppen Washington még felfedezésre váró boraival is.

Elsajátíthatják a kóstolás gyakorlatát Forrás: VinCE

A jegyárból 2000 forint levásárolható a rendezvény ideje alatt működő online shopban. A kóstolásokon leginkább tetsző borokat már a helyszínen megrendelhetik a látogatók, amelyet Magyarországon házhoz is szállítanak.

A március 3-i szakmai napon idén először mutathatják be boraikat vállalkozó kedvű borászok. A versenyzőknek a bemutatott ital ízével, történetével, vagy akár a címkéjével kell meggyőzniük a neves szakértőkből álló zsűrit, hogy miért az ő bora a legjobb. A Wine Staron a közönség is megkóstolhatja a bemutatott borokat, a műsorvezető Rákóczi Ferenc lesz.