Nutella-függőség miatt nem játszhat egy német focista

2016.03.23. 11:08

Bár biztosan sokan képesek együtt érezni szegény Max Krusével, úgy látszik, a profi futball világában a mérhetetlen mennyiségű cukorhoz való ragaszkodás jóval nagyobb problémát jelent, mint egy átlagember esetében.

Köznevetség tárgya lett, fogyókúrára fogták és még pályára sem léphetett. A BBC tudósítása szerint a Wolfsburg egyik focistája, Max Kruse nem csak kimaradt a német válogatottból, de még bírságot is fizetett, amiért túl sok Nutellát evett. Illetve a Nutella nyilván csak a kiindulási pontja volt a történetnek. A szövetségi kapitány számára valószínűleg nagyobb súllyal esett latba Kruse pókerszenvedélye és az a tény, hogy a csatár konfliktusba keveredett egy újságíróval, elvette a nő mobiltelefonját, mert szerinte az engedélye nélkül fényképezte le egy berlini mulatóban. 

Mehet fogyizni!Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Peter Steffen

Krusével azonban már korábban is gondok voltak, a Wolfsburg igazgatója Klaus Allofs kénytelen volt vele elbeszélgetni a diétájáról a klub téli edzőtáborában. Az a célunk, hogy a játékosaink a legjobb teljesítményt nyújtsák. Maxnak változtatnia kell néhány dolgon." - nyilatkozta Allofs a Bildnek, és a lap szerint Kruse kénytelen volt hetekre feladni szenvedélyét. Ráadásul azt is el kellett viselnie, hogy a német média köznevetség tárgyává tegye a csokoládés-mogyorós édes krém iránti rajongása miatt.