Aki szereti a pezsgőt vagy a proseccót és a gumicukornak is rajongója, könnyedén kombinálhatja a két különböző élvezetet. A recept annyira egyszerű, hogy szinte szégyelljük elmondani.
Bizonyos kutatások szerint a pezsgő az egészségesebb alkoholok közé tartozik, ezért javasolják fogyasztását, igaz, mi nem ezért szeretjük. A gumicukorról viszont még senki nem állította, hogy bármi más haszna lenne az élvezeten kívül és mégis imádjuk. Együtt a kettőt még jobban.
A Purewow.com nevű weboldalon olvasott receptben ezért végtelen egyszerűsége mellett azt értékeljük, hogy az élet két rendkívül fontos örömszerző eszközét párosítja össze. A partihoz vagy csak saját szórakoztatásunkra elkészíthető finomsághoz csak némi pezsgő vagy prosecco szükséges (kizárólag száraz), gumicukor, egy edény, amiben összekeverjük és érleljük őket.

Öntsük a buborékos alkoholt az edényben lévő gumicukrokra, hogy teljesen elfedje őket jól fedjük le, tegyük be a hűtőszekrénybe és hagyjuk így egy éjszakán át.
Másnap vegyük elő, fogyasszuk el és ha van rá érdemes személy, osszuk meg vele is.