Ékszer: szép és meg is lehet enni

ehető ékszer
x
Vágólapra másolva!
Ha mindig is arra vágyott, hogy unalmas perceiben elszopogathassa a gyűrűjét, nem kell tovább keresnie, már létezik ez a remek szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

Gyerekkorunkból vagy épp pont a gyerekeink gyerekkorából ismerős lehet cukorkából készült karkötő és nyaklánc, amit viselés közben el lehetett nyalogatni vagy ropogtatni. Egy Breanne névre hallgató cukrász most egészen új minőségben készít hasonló finom szépségeket.

Az édességek divatja egészen meglepő újabb és újabb trendekkel lepi meg a fogyasztókat és a médiát. Láttunk már az utóbbi időben tortának látszó salátákat,ásványnak látszó tortákat és volt szó valóban szépséges, de elég drága kézműves nyalókákról is.

A hajjal érdemes vigyázni Forrás: http://www.bybreanne.com/

Ez utóbbi irányzathoz csatlakozik a Breanne művésznéven alkotó fiatal cukrász, aki tortái mellett egy ehető ékszerkollekcióval is jelentkezett. A Candy Jewelry by Breanne elnevezésű ékszerek leginkább csak gyűrűket jelentenek, amelyek egy egyszerű alapon színes cukorból készült, méretes és látványos „köveket" viselnek.

A pasztell az erőssége Forrás: http://www.bybreanne.com/

A változatos külső mellett

az ízek sem mindennaposak: cékla, prosecco, rum, vattacukor.

Breanne hivatalos oldala szerint Amerikában kiszállítja a megrendelt gyűrűket, de sajnos, az árak nem szerepelnek a leírásban.

Hidegben még jobban esik Forrás: http://www.bybreanne.com/

Nálunk tehát nem várható pont ezen desszert-ékszerek feltűnése, de

előállításuk nyilván itthon sem lehetetlen,

érdeklődő fogyasztó pedig biztosan lenne rá. Kérdés, milyen áron lehetne őket eladni, 1-2 ezer forintért már csak a poén kedvéért is kipróbálnánk őket szívesen.