Az anyatej tényleg undorító?

anyatej
Vágólapra másolva!
A közös hűtőből történő kajalopás mindenki számára ismerős jelenség. Egy amerikai nő a saját anyatejét vetette be, hogy móresre tanítsa a tolvajt.
Vágólapra másolva!

Szinte mindannyian szembesültünk már vele, hogy eltűnt vagy megfogyatkozott a közös munkahely hűtőszekrényben tárolt ételünk vagy italunk. Lehet ellene harcolni, csak nem sok értelme van sajnos. Illetve az internet szerint egy amerikai nő most talán hatékony, bár korlátozottan használható ellenszerre bukkant.

A fiatal nő észrevette, hogy egy kolléga rendszeresen használja kávétejszínét, de mivel úgyse tudta volna kideríteni ki az, még kevésbé megakadályozni, inkább más módszert választott. Tekintettel rá, hogy még éppen szoptatta a gyerekét, saját anyatejével töltötte fel az üveget, majd egy darabig hagyta, hogy a tolvaj tovább ízesítse kávéját a lopott anyaggal.

Nemes bosszú? Forrás: Twitter

Egy idő után jól látható feliratot helyezett el a flakonon, amiben a kolléga tudomására hozta, hogy az utóbbi időben anyatejjel itta a kávéját, de ne aggódjon, mert a legalább biotejet ivott.

Az elég szellemes akcióban sokkal inkább a média és az olvasók a hírre adott reakciója a megdöbbentő. Már a Jóbarátokban sem értettük annak idején, miért kell olyan hatalmas ügyet csinálni az anyatej nem eredeti csomagolásból történő fogyasztásából.

Végül is csak tej, nem? Forrás: AFP / Roger-Viollet

Nem mintha bárkinek kifogása lehetne egyébként két felnőtt ember szabad akaratából történő ilyen jellegű cselekvése ellen, de ha az ember egy kanálból vagy pohárból kóstolja meg, az aztán végképp nem nagy ügy. Édes, de különösebben nem egy komplex ízű ital. Ezen kívül mi a baj vele?

Szavazzon!

Ön kóstolta már az anyatejet?