Megérkeztek a pokémonburgerek

2016.08.24. 15:09

A Pokémon Go játék sikeressége miatt várható volt a különböző pokéfalatok megjelenése és tessék, máris itt a cukiságnak szentelt hamburger.

Egy ausztrál hamburgerező tulajdonosai félelmetes marketingérzékről tettek tanúbizonyságot, amikor megtervezték legújabb menüjüket, melyet a Pokémon Go játék három népszerű szereplőjének szenteltek. 

A három gráciaForrás: Down N' Out

A Down N' Out által zsemle és húspogácsa segítségével megörökített három Pokémonja Bulbasaur, Charmander és természetesen a mindenki által vágyott Pikachu sem maradhatott ki.

A hamburgerekben a hús wagyu marhából készült, a zsemléket pedig a megfelelően színezték a leleményes vendéglátósok. Az új menü máris megindult világhódító körútjára a közösségi médiában és várhatóan további ételformában megvalósuló karakterek követik majd.

Hagyma is van benneForrás: Down N' Out

A hamburgerező termékfejlesztőinek konkrét ötlete van már Snorlax, Clefairy és Voltorb ehető megszemélyesítésére, úgyhogy várhatóan hamarosan felbukkannak az étlapon. Sajnos, egyelőre csak Sydneyben és ott is csak limitált mennyiségben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK