Saját kocsmát akar? Most vehet egy felfújhatót!

Vágólapra másolva!
Sokan szeretnék kipróbálni, milyen a pult másik oldalán állni, főleg egy saját vendéglátóipari egységben. Most minden eddiginél egyszerűbb a megoldás: akár a kertben felállítható a felfújható ír kocsma. 
Vágólapra másolva!

Tekinttel az írek alkoholfogyasztási szokásaira és az országból származó jó minőségű italokra, az ír kocsmák rendkívül népszerűek világszerte. Saját sörözőt létrehozni jó mulatságnak tűnik ugyan, de egy cseppet bonyolult, ezen segít a The Inflatable Pub Company, amely felfújható kocsmákat gyárt.

Tisztára, mint az igazi, ugye? Forrás: http://inflatable.pub/

A dolog jellegéből adódóan a hirtelen felállítható italozók kicsit a gyerekzsúrokról ismert ugrálóvárakra hasonlítanak, természetesen szép téglafal mintával és méretes műgerendákkal.

Ha valaki inkább bárt szeretne Forrás: http://inflatable.pub/

A szolgáltatást kifejlesztő cég természetesen szintén ír, termékeik így tökéletesen autentikusnak mondhatóak. Egyéni ízléstől függően különböző stílusú és nagyságú kocsmák között választhatnak az érdeklődők.

Mivel egy ilyen termék legnyilvánvalóbb felhasználási lehetősége a kerti parti, szerencsére bérelni is lehet, így akár minden évben másik kocsmában láthatjuk vendégül a barátainkat.