Őszintén szólva mi sem gondoltuk volna, hogy a gyerekkorunkból ismerős, meglehetősen primitív édességből ilyen vicces dolgokat lehet létrehozni. Úgy látszik, csak megfelelő ember kell hozzá.

A vattacukor az utóbbi években egyfajta reneszánszát éli, egyre több desszert, koktél és még akár hamburger kiegészítőjeként is használják világszerte. De ha avatott kezekbe kerül az a bizonyos hurkapálca, akár önálló művészeti ágként is megállja a helyét.

A virágok például nagyon népszerűek, több színben és méretben elérhetőek. Bár az elkészítésük igényel némi kézügyességet, azért a videó alapján nem mondanánk annyira bonyolultnak. 

 Az igazán kreatív vattacukor művészek persze nem állnak meg holmi virágoknál, hanem önálló ötletekkel jelentkeznek, mint például ez a dinoszaurusz. Nem kritizálni akarunk, de zöldben még látványosabb lenne.

 És természetesen nem maradhatnak ki a rajzfilm szereplők sem, Pikachutól kezdve, a minionokon át Hello Kittyig számos ikonikus figura elfogyasztható cukros változatban. Mert végül is mindet megeszik.