Egy perui séf és étteremtulajdonos, aki korábban fehérneműmodellként kereste kenyerét, most főzős videocsatornát indított. Természetesen egy szál alsónadrágban készíti a finomságokat. Spanyolul, de az a gyanúnk, ez kevés nézőt fog zavarni. 

Franco Noriega Peruban született, de már majdnem tíz éve New Yorkban él, és jó darabig a testéből élt: fehérneműmodellként dolgozott. A kellemes fiatalember azonban a főzéshez is kedvet és tehetséget érzett, ezért a színészképző után elvégzett egy szakácsiskolát is. 

Hozzá van szokvaForrás: youtube

Olyannyira beleszeretett a gasztronómiába, hogy saját éttermet is nyitott New Yorkban Baby Brasa néven. Nem tudjuk, hogy az éttermet kívánja-e népszerűsíteni új Youtube-csatornájával, vagy egyszerűen csak leküzdhetetlen vágyat érzett, hogy megossza tudását a néppel.

Noriega az egyelőre felkerült három videó mindegyikében nagyon egyszerű ételeket készít, egy szendvicset, egy pudingot és turmixot, ráadásul mindegyiken spanyolul beszél, így a célközönség némileg korlátozott.

Tekintettel azonban arra, hogy a modelltestű szakács két videón egy szál aprócska alsónadrágot visel, szerintünk lesznek rajongói. Lehet, hogy az étteremben is így kéne megjelennie, és máris telt ház lenne. A videocsatornának még csak 8 ezer előfizetője van, de Noriega Instagramját már 224 ezer követi, úgyhogy valószínűleg a youtube-os felület is sikerre van ítélve.