Vágólapra másolva!
Ahogy közeledik a Csillagok háborúja filmek újabb részének bemutatója, sokasodnak a felnőttek számára is megfelelő, témába vágó ajándékok. 
Vágólapra másolva!

Egy valódi Csillagok háborúja szakértő számára persze talán nem elég részletes kidolgozottságú a rohamosztagos sisak üveg változata, a műanyag babákkal szemben viszont van némi használati értéke is.

Mutatós darab Forrás: thefowndry.com

Elvileg persze tejet is lehet bele önteni, de tapasztalatból tudjuk, hogy az ilyen sok kis mélyedést tartalmazó üvegek esetében a legjobb választás a magas alkoholtartalmú ital, az nem hagy nyomot. A leírások whiskey-vel párosítják az edényt, de pálinkához is kiváló választás.

A modell az eredeti, 1976-os, Andrew Ainsworth-féle rohamosztagos sisakról készült és magas minőségű üvegből készült. Az ára 27 dollár, azaz 7500 forint. Kapható hozzá röviditalos pohárka is, szintén rohamosztagos mintázattal, 15 dollárért.

Ez pedig még praktikus is Forrás: thefowndry.com

Egy pohárért több mint 4000 forintot kifizetni soknak tűnhet, de szerintünk még praktikusabb, mint az üveg és nagy baráti beszélgetések remek kiegészítője lehet a hosszú téli éjszakákon, szóval egyből legalább kettőt vennénk belőle.