Marad-e a Fehér Ház szakácsa?

cristita cornerford
Vágólapra másolva!
A Trump-kormány szereplőivel egy időben az elnöki szakács személyéről is megindult a találgatás. A jelenlegi séf már három elnököt kiszolgált, kérdés, elég jó lesz-e Trumpéknak?
Vágólapra másolva!

Bár a személyzet egy része nyilvánvalóan automatikusan kicserélődik, amint új elnök érkezik a Fehér Házba, a konyhafőnök már három turnust kiszolgált. Kérdés, maradhat-e Trumpék négy évére?

A The Washington Postban máris elindult a találgatás az új elnöki szakács személyével kapcsolatban. Az egyik jelölt értelemszerűen az eddig remekül dolgozó jelenlegi séf, az első nő ezen a poszton, aki ráadásul Fülöp-szigeteki származású.

Cristeta Comerford

Comerfordot Laura Bush léptette elő konyhafőnökké, 2005 óta dolgozik a Fehér Házban. Dolgozott Michelle Obama Let's Move elnevezésű, az egészséges életmódot népszerűsítő kampányában is. A neme és a származása mellett ezek további problémákat jelenthetnek az új elnök számára, aki a gyorséttermi fogások iránti rajongásáról híres.

Főzni biztosan tud Forrás: thewhitehouse.gov

David Burke

Felmerült David Burke sztárséf neve is, aki Trump egyik hotelének éttermét népszerűsíti, és aki sok szempontból tökéletes választás lehet. 1988 óta ismerik egymást a leendő elnökkel, és sok szempontból hasonló az ízlésük, odavannak a drága dolgokért.

Szereti a látványos dolgokat Forrás: Facebook

Joe Isidori

A New York-i séf öt évet dolgozott Trumpnak személyes séfként és céges tanácsadóként. Most saját étterme van, de az elnöki szakácskodás elég presztízzsel jár ahhoz, hogy esetleg elfogadja a felkérést.

Fiatal, még jól jöhet neki a Fehér Ház Forrás: Facebook

Jean-Georges Vongerichten

A Michelin-csillagos szakács étterme a Trump-toronyban található, és ő készítette a fogásokat Donald és Melania esküvőjére is. Ettől függetlenül túl híres és népszerű, hogy átköltözzön a Fehér Házba, ráadásul pénzt adott a 2012-es Obama-kampányra.

Túl híres valószínűleg Forrás: Facebook

Melania személyes séfje

Aki nyilván létezik, többször hivatkoztak már rá, viszont senki nem tudja, ki az, és hogyan dolgozik. De lehet, hogy ez most megváltozik.

És persze a TWP felvetette, hogy talán Trump inkább a KFC vagy a McDonald's szakácsait szeretné felfogadni, de ez a vicc hamar elkopik ám.