Persze, hogy kávéízű a Gilmore Girls fagylalt

Szívek szállodája-folytatás, Gilmore Girls: A Year in the Life
Vágólapra másolva!
Hamarosan érkezik a milliók által szeretett sorozat új szezonja, de előbb még a rajongók közösen kitalálták, milyen legyen a Gilmore fagyi íze.
Vágólapra másolva!

November 25-én néhány rész erejéig visszatérnek a képernyőre a Gilmore lányok, Lorelai és Rory, na meg persze Emily is. A Netflix produkcióját hónapok óta hatalmas várakozás övezi, a csatorna maga is táplálja a hírverést, nemrégiben például popup kávézók százaiban szórakoztatták a nagyérdeműt.

Az új Gilmore fagyi ugyan független a hivatalos márkától, de készítői a legjobb időpontot választották a létrehozásához. A Brooklynban található Ample Hills Creamery elnevezésű fagylaltozó a közösségi média segítségével végezte el a termékfejlesztés egy részét. A cég egyébként már korábban is kitűnt érdekes ízeivel, készítettek fagyit Hillary Clinton és Donald Trump tiszteletére is.

Nem hivatalos, de Gilmore Forrás: Ample Hills

A beérkezett javaslatok alapján a Gilmore Girls fagyi végül több felhasználói ötletből állt össze. Az alapja kávés csokoládépuding, benne egy snickerdoodle nevű keksszel, a tetején pedig rózsaszín cukorkával.

Keksz is van benne Forrás: Ample Hills

A fagylaltot a New York-i rajongók bármelyik Ample Hills-üzletben megkóstolhatják, a többiek pedig online is vásárolhatnak belőle. Nekünk sajnos marad a sorozat, már nincs sok hátra a premierig.