Hol talál jó csabai kolbászt? Megmondjuk!

Csabai Kolbászfesztivál, 2015.
Csabai Kolbászfesztivál negyedik napja 2015 október 25-én Békéscsabán
Vágólapra másolva!
Az internet olyan, mint az úttörő: ahol tud, segít. Ha kell, akkor a kolbászvásárlásban is – megmondja, merre induljunk. 
Vágólapra másolva!

A korábban megjelent csabai kolbászkatalógus után most az önkormányzat kiadásában megjelent a békéscsabai, hagyományos „csabai” kolbászt értékesítők jegyzéke térkép formájában — írja a Beol.hu.

A csabai az igazi Fotó: Szabó Gábor - Origo

A kolbásztérkép célja, hogy a Békéscsabára látogatók minél könnyebben megtalálják az autentikus, hagyományos csabai kolbászt értékesítő helyeket, üzleteket a városban. A legtöbb üzletben személyesen, de néhánynál interneten, utánvétellel is lehet vásárolni.

A kolbásztérkép papíron megtalálható a békéscsabai Tourinform-irodában vagy az interneten, a www.kolbaszterkep.hu címen.

Nem csak fesztivál idején Fotó: Szabó Gábor - Origo

A kiadványból az is kiderül, hogy a csabai kolbász egyediségét a bőségesen, ám jó ízléssel adagolt, kiváló minőségű, hazai termesztésű fűszerpaprika adja. Sehol ennyi paprikát nem tesznek bele. Íze jellegzetes, zamatos, harmonikus „csabaikolbász-íz”, amelyben a többi fűszer mellett a paprika aromája és csípőssége dominál.