Rántott csirkét ad reggelire a McDonald's

mcdonalds szendvics
Vágólapra másolva!
Egyelőre csak Floridában kapható a McDonald's új, rántott csirkés reggeli szendvicse, de sokan fenik már rá a fogukat. 
Vágólapra másolva!

Nem tudjuk, pontosan miért is annyira népszerűek a McDonald's reggeli fogásai, de az tény, hogy komoly rajongótáborral rendelkeznek. Számos konfliktus témája volt már, hogy

miért nem lehet őket egész nap kapni,

de általában továbbra csak 11-ig vehetünk tojásos-baconos szendót.

Az egyelőre csak Floridában kapható, új rántott csirkés szendvics valószínűleg szintén be fog találni. A Chicken McGriddle névre keresztelt ételt tavaly Ohio államban tesztelték, nagy sikerrel. Most néhány floridai éttermükben felkerült a menüre, sőt, még egész napos reggeli akciót is tartanak arrafelé.

Palacsintás csirke Forrás: McDonald's/Facebook

A szendvics tartalma: rántott csirke, amit már ismerünk a McChicken szendvicsből, két palacsinta jellegű, édeskés pufi között. A hivatalos adatok szerint 390 kalóriát tartalmaz, ezzel az alacsonyabb energiatartalmú szendvicsek közé tartozik. Azért került bele 15 g zsír.

Tekintettel rá, hogy a rántott csirke reggelire állítólag hatalmas trend lesz az idén, várhatóan a siker nem marad el. Megkérdeztük a cég magyar képviselőjét, számíthatunk-e idehaza is erre a fogásra. Nem utasítottak el minket, de sajnos nem is biztattak:

"A McDonald's-nál

a termékfejlesztésünkkel kapcsolatos minden információ üzleti titoknak minősül,

ezért a jövőben tervezett termékeinkkel kapcsolatban nem tudunk tájékoztatást adni. Sajnáljuk, hogy a rántott csirkés McGriddle kapcsán nem tudunk információval a rendelkezésükre állni, a megértésüketét nagyon köszönjük." - mondta el a cég kommunikciós osztálya.