Utálja a kávét? Nincs egyedül!

kávé kóstolás
Vágólapra másolva!
Nehéz olyan felnőttet találni, aki még soha nem ivott kávét, de azért nem lehetetlen. Viszont lehet, hogy az illető nem véletlenül nem ismeri még a fekete leves csodáit. 
Vágólapra másolva!

Magyarország, sok más nemzethez hasonlóan, rajong a kávéért, fogyasztunk is belőle rendesen. Mondhatnánk, a kávéfüggők országa vagyunk. Nem mindenki szereti azonban a kesernyés ízt.

A Facts nevű Youtube-csatorna szerkesztői

Írországban, a teaivók hazájában verbuváltak olyan felnőtteket, akik még soha nem ittak kávét,

de hajlandóak voltak megkóstolni. Bár elvileg el voltak szánva mindannyian, és kíváncsian várták az élményt, a videó tanúsága szerint nem pont az történt, amire számítottak.

Nem jött be nekik Forrás: youtube

Az amerikai hosszú kávé után próbálkoztak még egy macchiatóval is, amit különösen csinosnak találtak a szép kis üvegpohárban a rétegelt tejhabbal. Bár nagyobb sikert aratott, mint az első változat, de még mindig nem sikerült meggyőznie a kóstolókat.

– mondta az egyik vállalkozó.

De a legdurvább hatása az espressónak volt, azt teljesen elutasította a kísérlet minden résztvevője. Hogy a végső versenyző,

a mocha végül csak azért aratott némi sikert,

mert addigra hozzászoktak a kávé ízéhez, nem tudjuk, de legalább történt egy kis haladás. Bár azt senki nem mondta, hogy ezentúl átszokna a teáról – és minek is tenné, lehet mindkettőt szeretni nyugodtan.