Égből hullott a cukorka az Oscar-díj-bulin

2017.02.27. 12:12

Az összes Oscar-díj átadását még otthon, a fotelben is kemény dolog végigvárni, hát még élőben. Úgyhogy Jimmy Kimmel léggömbökkel küldött ennivalót a vendégeknek, hogy kibírják a buliig. 

Sokak szerint Jimmy Kimmel minden idők egyik legjobb Oscar házigazdája volt, állítólag kiemelkedően jól vezette a műsort. Nem tudjuk, de az egészen biztos, hogy az egyetlen a díjátadó történetében, aki az élő adás közben adott enni a vendégeknek. 

Amikor cukorka esik az égbőlForrás: Origo

Nem nézhetsz filmet cukorka nélkül, ez olyan amerikaiatlan”  – mondta Kimmel, aki elismerte, hogy valójában a pattogatott kukorica az elsődleges filmnézős rágcsa, de azzal nem szolgálhatott. Így aztán cukorka kezdett záporozni a vendégekre a plafonról – léggömbök segítségével. 

Ryan is csak lesettForrás: giphy

A Hunger Games léggömbös segítségnyújtásához hasonló akció eléggé elbűvölte a népet, a fenti képen Ryan Gosling látható, ahogy csodálkozva nézi az égből potyogó édességet. Taraji P. Henson azonban még nála is lelkesebb volt, alig bírt magával örömében. 

Taraji boldogForrás: giphy

Jimmy Kimmelnek egyébként nem ez volt az első ilyen ötlete, tavaly az Emmy díjátadó gálán mogyoróvajas szendvicseket osztogatott, amiket állítólag az anyukája csinált. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK