Budapestre jön a világ legjobb női séfje

gourmet fesztivál 2017
Vágólapra másolva!
Idén május 18-21. között kóstolhatjuk végig hazánk és a környező országok legjobb séfjeinek és cukrászainak fogásait, desszertjeit a Millenárison. Az érdeklődők exkluzív vacsorákon találkozhatnak a top séfekkel, és workshopokon tanulhatnak a szakma legjobbjaitól.
Vágólapra másolva!

A Gourmet Fesztiválon a magyar Michelin-csillagos konyhák és a legjobb vidéki éttermek mellett bemutatkoznak a környező országok éttermei, sztárszakácsai is. Vendégségbe érkezik hozzánk a szlovén Ana Roš, a Hiša Franko étterem főszakácsa,

akit a világ legjobb női séfjének választottak.


Itt lesz Wojciech Amaro, aki saját éttermével szerezte meg Lengyelország első Michelin-csillagát, és a világ 50 legjobb éttermeinek listáján a régió egyik felfedezettjeként szerepel. A fesztivál vendége lesz Anna Olson világhírű cukrász, a Food Network sztárja, számos könyv szerzője.

A gasztroszínpadon bemutatót fog tartani Széll Tamás

és a magyar Bocuse d'Or csapat, valamint Gianni és Steiner Kristóf is.

Sztárséfek az idei Gourmet Fesztiválon Forrás: Major Kata/Gourmet Fesztivál

A fesztivál idei témája a mangalica és az eper;

a szakácsok és cukrászok e két alapanyagból készült fogásokkal, édességekkel kínálják majd a vendégeket. Az éttermek mellett idén is bemutatkoznak a legjobb hazai cukrászdák, borászatok, sörfőzdék, pálinkakészítők és kézműves élelmiszerek.