Linkin Park inspirálta menü 39 dollárért

Linkin Park menü
Kimcsis sült krumpli, "The Heavy" és a tonhalas tostada
Vágólapra másolva!
Nemcsak új lemezzel, hanem egy menüsorral tért vissza a Linkin Park. Május 19-én jelenik meg új albumuk, és ugyanebben a hónapban már ehetik is a rajongók a bandatagok inspirálta ételeket egy kaliforniai étteremlánc egységeiben.
Vágólapra másolva!

A Plan Check étteremlánc állította össze a Linkin Park inspirálta menüt. A Foodbeast beszámolója szerint a zenekar most hétfőn, május elsején látogatott el a fairfaxi étterembe, hogy megkóstolja és hivatalos áldását adja a fogásokra.

- mondta Terry Heller, az étterem tulajdonosa.

Már menüjük is van: Linkin Park Forrás: Brian Feinzimer/LAist

A menüben egy tonhalas tostada, egy dalról „The Heavy" névre keresztelt szendvics, koreai kimcsis sült krumpli, OML-fánk (One More Light, a következő albumuk címe), és egy "Mandarin & Black Cherry Cream Sodas" fantázianevű krémszóda szerepel. Az első menüvásárlók korlátozott számú Linkin Park pólót kapnak ajándékba.

A hagyományos japán aromák, mint például a ponzu és a yuzu Mike Shinoda japán gyökereit, míg a gochujang és a kimchi Joe Hahn koreai hátterét idézik.

kulináris játékunkkal, a yuzuval és kimchi porral ezt akartam tükrözni." – tette hozzá az étterem tulajdonosa.

Kimcsis sült krumpli, "The Heavy" és a tonhalas tostada Forrás: Brian Feinzimer/LAist

– mondta Mike Shinoda a Linkin Park alapító-énekes-gitárosa, miközben egy roston sült sertésszeletbe harapott – „Most adok a zsírnak!" – tettet hozzá nevetve.