Glampingezzen, piknikezzen, majd pihenjen Csernus doki Csendülőjében!

glamping kemping
Stílusosan is lehet kint enni
Vágólapra másolva!
Csodás díszletek, kényelmes berendezés, fenséges hangulat; itt a szállások eltérnek a megszokottól, a természetbe vágyók már kényelmesebben pihenhetnek. Legyen szó akár egy sátorról, egy konténerházról vagy egy faházról, a stílus és a komfort kiemelt szempont.
Vágólapra másolva!

A glamping a glamorous és a camping szavak játéka, amit itthon a noszvaji szálloda, a Nomád Hotel&Glamping hozott divatba. A glamorous szó megkoronázza, ékesíti, stílussal ruházza fel a kempinget, és megmutatja, hogy sokkal többről van szó, mint egy hétköznapi kempingezés. Idén május 28-án 12-től egészen 18 óráig próbálhatja ki bárki, milyen új pihenési formákkal kecsegtet a glamping.

Ami a gasztonómiát illeti, az idelátogatók különböző ételeket és italokat kóstolhatnak egy kellemes pikniken. A résztvevők között szerepel a Rosinante Étterem, a Palkonyha, a Chianti Étterem, a Babka, az Ikon és a Baricska Csárda. Természetesen helyi ínyencségek kóstolására is lesz lehetőség, amit a Macok Bisztró és a Bar Italia biztosít. A szabad ég alatt, a puha fűben rendezett piknikről a jó bor sem maradhat el, amiről Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik. Ezután jöhet a könnyed ejtőzés Csernus doktor tavaly nyílt helyén, a Csendülőben. A hely étteremként, kávézóként, szállásként, színházként és a nyugalom tengereként is szolgál.

Stílusosan is lehet a szabad ég alatt enni Forrás: Pinterest

Tökéletes időtöltés a kisgyermekes családok számára is; a gyerekek a MeseErdőt és a varázslatos erdei 7 próbát biztosan élvezni fogják. Ne feledkezzen el a dress code-ról sem! A jó glampingszett stílusos, ugyanakkor kényelmes: a profi glamingezők bicajjal érkeznek, a csomagjukból nem hiányzik a pokróc, öltözetüket pedig a kockás ing és a szalmakalap jellemzi.

Elő a piknik kosárral, na meg a piros kockás terítővel, és irány a glamping! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.