Különleges bárételek és italok a tűzijáték fényében

Vágólapra másolva!
Odavan a fine diningért? Akkor biztosan szívesen fogyasztana meggy géllel és mákmorzsával tálalt kacsamáj bonbont jó magyar borokkal vagy egy koktéllal, miközben a tűzijáték megállíthatatlanul durrog a feje fölött.
Vágólapra másolva!

Egy igazi gasztronómiai kényeztetésben, az ízek kavalkádjában, és a legjobb magyar borok csábításában lehet része, miközben Budapest tetejéről a tűzijáték táncában gyönyörködhet. Különleges bárételeket és desszerteket kóstolhat meg ezen a napon.

Fine dining és tűzijáték a város felett Forrás: [email protected]/Gergo Kapas

A bárételeket Kövér Gergely séf kreációi alkotják, aki megjárta az angol és a holland Michelin-csillagos éttermeket. Tálalásában a vendégek megkóstolhatják a

meggy géllel és mákmorzsával tálalt kacsamáj bonbont, vagy a grillezett bélszínt szója glazúrral, tápiókagyönggyel és petrezselyem emulzióval.

Ezt követik Szabó Zsuzsa cukrászséf desszertjei, mint az eper, bazsalikom és lime szféra, vagy a citromnád és csokoládé ganache. Ezekhez megízlelheti a tokaji, etyeki, villányi, egri és szekszárdi borok zamatát is.

A fine dining koktélokért Anger Borbála rocker-bartender lesz a felelős, a zenei aláfestésről pedig Andrew J. gondoskodik.

Az est fénypontja persze a tűzijáték lesz, amelyet a Szent István Bazilika látványa tesz még csodálatosabbá.