Új vezető séf főz a Ritz-Carlton szálloda vendégeinek

2017.09.26. 17:35

Új ízélmények várnak a Ritz-Carlton szálloda éttermének vendégeire: az új konyhafőnök csapatával a Kupola Bárban, a Kupola Lounge-ban és a Deák Street Kitchenben tesznek az asztalra kifinomult fogásokat, és azon dolgoznak, hogy ötvözzék a tradicionális megközelítést az innovatív szemlélettel. A szálloda éttermébe nemcsak a szálloda vendégei, hanem bárki megkóstolhatja a különleges fogásokat.

A kanadai származású Matthew Piercy idén augusztus elején csatlakozott a The Ritz-Carlton budapesti
csapatához, azóta minden nap azon dolgozik, hogy igazi finomságokkal kápráztassa el a szálloda vendégeit, és maradandó ízélményeket teremtsen.

Matthew PiercyForrás: Foto:Pelsoczy Csaba

A séf több mint 15 éves konyhaművészeti tapasztalattal rendelkezik, és mielőtt csatlakozott volna a budapesti szállodához, executive sous chefként dolgozott a rijádi és a kairói Ritz-Carlton hotelekben.

Megtisztelve érzem magam, hogy csatlakozhattam a Ritz-Carlton Budapest csapatához. Mindig inspirálóan hat rám a helyi kultúra és az országra jellemző ízvilág. Magyarország egy lenyűgöző hely, amely számtalan kulináris kincset rejt magában, amelyeket izgalmas lesz felfedezni és alkalmazni. – mondta Matthew Piercy.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: