A legtöbb konyhatündér legalább egyszer életében elábrándozott már az álomcukrászda gondolatán. Néhányan valóra váltották, míg mások inkább csak otthon rendezték be a családi süteményezőt. Ideje azonban újjáéleszteni a régi vágyat, hiszen Havas Dóra könyve egyaránt szól kezdő és profi konyhavirtuózoknak. Álomszerű élmények az Álmaim cukrászdája műsor ihlette receptkönyv hasábjain.

Hasznos tanácsok, sütési praktikák, hagyományos családi receptek, valamint a francia és amerikai sütemények titkai a könyv oldalain. Havas Dóra olyan különlegességeket tartogat olvasói számára, amelyeket nemcsak megenni, hanem megfőzni, megsütni is élvezetes és izgalmas.

Havas Dóra a TV Paprika stúdiójábanTV Paprika

Habcsókok, pohárdesszertek, teasütemények, piték, torták és sós sütemények várják, hogy testet vagy épp formát ölthessenek, és a család asztalára kerüljenek. 

Álmaimban létezik egy cukrászda, ahol nap mint nap az én kedvenc süteményeim készülnek – azok, amelyeket nem csak enni, de sütni is nagyon szeretek. Ez a cukrászda nem nyit meg, de a sütemények, amelyeket a könyv magába foglal, nagyon is valósak, de mégis álomszerű élménytnyújtanak. – mondta Havas Dóra.

Az Álmaim cukrászdája műsor idén áprilisban debütált először Dórával a TV Paprika csatornán. Az epizódokat követve a könyv receptjeit még egyszerűbben készítheti el.