Másfélmillió forintos táskákban vihetjük a pezsgőket

Vágólapra másolva!
A nehéz és kinézetre sem túl bájos hűtőtáskák ideje lejárt, ahogy a napon felmelegedett pezsgőké is. Új divathullám veszi kezdetét, amelynek célcsoportja az alkohol. Ugyan melyik ital ne akarna egy ilyen drága designer holmiból előkerülni?
Vágólapra másolva!

A Wild Journey hátizsák, amely velencei bőrből készült és termál béléssel turbózták fel, azonnal elnyerte a drága borok és pezsgők szerelmeseinek szívét. A sötét cseresznye szín mögött egy különleges belső rejtőzik, amely megvédi az italt a felmelegedéstől és a koccanásoktól is.

Pezsgőt rejt a milliós táska Forrás: The Drinks Business

A táskákat a jövő hónaptól lehet kapni a Berluti áruházakban, és aki szívesen beruházna egyre – az ár mellett – még egy kis meglepetésre is számíthat. A designer holmihoz ugyanis jár egy Krug Rosé Champagne pezsgő, egy króm dugó és két Riedel napszemüveg. Noha ez nagyon kecsegtető ajánlat,

a táska ára 6500 dollár, ami átváltva több mint másfél millió forint.

Olivier Krug, a House of Krug igazgatója és a táska feltalálója szerint a Wild Journey hátizsák a „spontán menekülés" eszköze azoknak, akik egy kis szabadságra vágynak. De csak óvatosan! Még a végén elkényeztetjük azt az üveg pezsgőt.