Kesernyés csábítás az exkluzív koktéllal ízesített gyűrű

2017.10.20. 13:34

Noha a rozé gumicukorba már volt alkalmunk belekóstolni, a koktél gyűrűkről és a rozé ízesítésű kristályokról csak álmodozhatunk. Már a rúzs, a kazetta vagy a pénzköteg alakú cukorkától is felszalad a szemöldökünk, pedig szopogathatunk magassarkút vagy akár szemüveget is, ami tökéletesen illik az arcunkra. Ezeken a lencséken keresztül aztán tényleg édes a világ.

A Sweet Saba a Camparival karöltve álmodta meg az exkluzív koktéllal megspékelt cukorka gyűrűket, amelyek a Campari on the Rocks nevet kapták.

Campari on the Rocks koktél gyűrűkForrás: Sweet Saba

 A Campari íznek köszönhetően a gyűrű bármilyen koktél díszítésére alkalmas. Ám, mivel az ujjunkra is felhúzhatjuk, élvezhetjük úgy is, mint egy Ring Popot (gyümölcsös nyalóka gyerekeknek, gyűrűként lehet viselni), ha szeretjük a kesernyés ízvilágot.

A kézzel faragott kristályok nem tartalmaznak alkoholt, és ezüstgyűrűn ékeskednek.

A szintén kézzel készített rozé kristályok pedig a nyár pillanatait idézik. Tökéletes választás lenne egy téli estén egy nagy tányér rozé gumicukor mellé, hogy könnyedén felidézhessük a forró napot, a szabadságot és a tenger vagy a tópart hangulatát.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: