Az ön számára is egy igazi rémálom a konyha és a kamra rendbetétele? Sokan vagyunk még így ezzel! Ám csak egyszer kellene átgondolni a rendszerezést. Ez a néhány ötlet majd segít beindítani a fantáziánkat, és könnyedén megzabolázhatjuk az elszabadult konyhát és éléskamrát.

A legegyszerűbb dolog, amit bárki megtehet mindenféle erőfeszítés nélkül, hogy kosarakba rendezi az éléskamra tartalmát. Nemcsak sima műanyag kosarakkal lehet rendszerezni, hanem esztétikus, felcímkézett tárolóedényekkel, illetve fonott kosarakkal is, amelyek jól elrejtik a tartalmat.

Csak egyszer kell jól kitalálniForrás: Goods Home Design

A zöldségeknek marad a drótkosár, amit akár egymásra is tehetünk, továbbá ne feledkezzünk meg a falra szerelt tartókról sem, amivel még helyet is spórolhatunk.

A képre kattintva további ötleteket kaphat!Forrás: Eleven Gables

A rendszerezés azoknak okoz a legnagyobb gondot, akiknek a konyha mellett nem áll rendelkezésükre egy egész helyiség, amit kamrának használhatnak.

Ha csupán egy szekrénnyel gazdálkodhatunk, a kihúzható, fiókos polcok még mindig segíthetnek. De akár az ajtóra szerelt kis zsákok is megoldhatják a gondot, amibe tehetünk fűszereket vagy szószokat, esetleg porcukrot, vagy felbontott, de fel nem használt alapanyagokat.

Kattintson a képre a galériáért!