A téli időszak a forró italok ideje: szívesen beszélgetünk egy bögre gőzölgő forralt bor fölött, ám jólesik a forró csokoládé és a gyümölcsösen aromás tea is. Ne hagyjuk ki ezeket az ünnepből, hiszen egy nagy vacsora után nincs is jobb, mint beülni a meleg nappaliba, és elkortyolgatni egy bögre forró italt a család és a barátok társaságában.
Éppen egy egészséges szaloncukrot loptunk le a fáról, amikor megkívántuk a céklás panna cottát. Szó szerint elöntött minket a vágy a különleges finomság iránt, pedig a karácsonyi falatozás nemcsak a desszertet jelenti.

Hamarosan vethettünk is egy pillantást a sütőből előbukkanó kacsamellre, aminek különlegességét a rozé bor aromája adja. És ez még mind semmi, hiszen mindehhez
narancsos édesburgonya dukál.
Hát nem fantasztikus? Ám a különleges fogásokat illene leöblíteni valamivel, ami egyediségével és bámulatos aromáival jól illeszkedik a szintén varázslatos menüsorhoz.
Például egy pikáns és egzotikus ízvilágú teával.
Hogy mitől lesz pikáns, fűszeres és egzotikus egy bögre tea? Lapozzon tovább a receptért és a videóért!