Egy étteremről kapta nevét egy kislány

Vágólapra másolva!
Járt már olyan étteremben, amit annyira megszeretett, hogy a gyermekét is elnevezte volna róla? A Garton pár számára ez az étterem az Olive Garden, azaz az olívabogyó kert volt.
Vágólapra másolva!

Az arkansasi Justin és Jordan Garton első gyermeküket várják, és imádják az Olive Garden éttermet. Viccesnek találták vezetéknevük és az étterem hangzásának hasonlóságát – Garton-Garden, és mindenképp olaszos név mellett döntöttek volna, így arra gondoltak, hogy kislányukat Oliv Garton névre keresztelik. Viszont attól tartottak, hogy később az iskolában csúfolni fogják kislányukat a neve miatt – olíva bogyó – így végül hivatalosan az Olivia került az anyakönyvbe. A szülőket viszont ez nem akadályozza abban, hogy valóban Olive-nak szólítsák majd elsőszülöttüket.

Az Olive Garden étterem Forrás: New York Post

Az apuka szerint az életük első részét az étterem szeretetével töltötték, most pedig az életük hátralévő részét a kis Olivia baba szeretetével töltik majd. Sőt, még egy olyan képet is megosztott, amin egy kisruha látható, rajta a baba neve és az étterem logója.

Forrás: Twitter

Szavazzon!

Ön elnevezné a gyermekét egy étteremről?