Nincs olyan nap, hogy a közösségi megosztóoldalakon ne posztolna legalább egy ismerősünk otthon készített ételt. Sokszor tényleg szép fotókra adjuk a lájkot, de az is megesik, hogy a fénykép nem igazán adja vissza, mennyire is volt ínycsiklandó a vacsora vagy a hétvégi ebéd. Pedig a technika ma már adott: mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, a legtöbb olyan kamerával van felszerelve, amilyennel 10-15 éve csak a fényképezőgépek büszkélkedhettek.

Arra buzdítottunk mindenkit, hogy főzze meg saját, jól bejáratott töltött káposztáját, tálalja a lehető legszebben, és készítsen róla egy még szebb fényképet. Köszönjük minden kedves olvasónknak, aki küldött képet!

A szerkesztőségbe beérkezett fotókból kiválasztottuk azokat, amire a kép láttánk nekünk is kedvünk volna belekóstolni. Most pedig Önök jönnek, kedves Olvasók!

Az önök szavazatait összegezve kihírdetjük a nyertest, a legínycsiklandóbbnak ítélt töltött káposzta receptjét közreadjuk, a győztes pedig egy kétfős, kétfogásos gourmet ebédet nyer a Balaton-felvidék varázslatos táján, Köveskálon található, mennyei ízeket tálaló Kővirág Étterembe.

A szavazást január 1-jén éjfélkor zárjuk le.

Nézzék meg a döntőbe jutott képek galériáját, majd szavazzanak!

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: Bognár László

 

A szavazást 2018. január 1-jén 24 órakor lezártuk.