Hozzávalók:
Elkészítés:
A tökéletes tészta titkát alapul véve főzze meg a tésztát, azután a vízéből tegyen félre 1/2 csészényit.
Készítse elő a spárgát: a fehér és a lila fajták fás szárvégeit mindenképp vágja le, és hámozza meg az egész szárat. A zöld fajtákat nem szükséges teljesen meghámozni. Az előkészítésről a videót a cikk végén találja.
Tegye a spárgát egy serpenyőbe, és adja hozzá a tésztavizet. Tegye rá a fedőt, forralja fel, és párolja a spárgát körülbelül 2 percig, vagy amíg megpuhul. Azután öntse le róla a vizet, és hagyja a serpenyőben.
Adja hozzá a vajat és a fokhagymát, és pirítsa közepes lángon körülbelül 2 percig. Vegye le a tűzről, és keverje hozzá a megfőtt tésztát, míg a vajas massza jól bevonja. Reszelje rá az 1 citrom héját, és forgassa össze. Tálalja melegen.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 180 fokra. Tegyen sütőpapírt egy tepsibe, utána egy edényben keverje össze a paradicsomszószt, a szezámmagot, a szezámolajat és a szójaszószt.
Forgassa meg benne a csirkemelldarabokat, azután tegye a sütőpapírral kibélelt tepsire. Süsse 25-30 percig, majd tálalja friss salátával.