Halott Pénz az Unicum Szilván

Zwack Halott Pénz
Vágólapra másolva!
Igazi különlegességgel lepi meg a Halott Pénz rajongóit a Zwack Unicum: április 3-tól a zenekar tagjai köszönnek majd vissza egyes Unicum Szilva csomagolásokról. A limitált kiadású palackokból mindössze tízezer darab készült, melyeket a Zwack mintaboltjában, a banda budapesti koncertjén, valamint a népszerű zenei fesztiválokon lehet majd megvásárolni.
Vágólapra másolva!

Nem ez az első eset, hogy különleges csomagolást láthatunk a likőrgyár termékén: egyedi kiadással ünnepelték már többek között a 225 éves Unicumot, az Aranycsapat kapitányát, Puskás Öcsit, és tisztelegtek már Sors Tamás többszörös paralimpiai bajnok elképesztő teljesítménye előtt is. Eddig mindig az Unicumra került egyedi borítás, most viszont az Unicum Szilvának álmodtak új ruhát.

Idén az exkluzív palackokon a Halott Pénz zenekar tagjai szerepelnek.

A pécsi zenekar 2004-es megalakulása óta szinte minden hazai fesztivált meghódított, dalaik a debütálás után azonnal „bulihimnusszá" alakulnak, refrénjeiket csaknem mindenki ismeri. A Zwack Unicumnál úgy vélik, a népszerű formáció munkássága tökéletesen illeszkedik az Unicum Csak pozitívan! hitvallásához.

– véli Zwack Sándor, a Zwack Unicum igazgatóságának elnöke.

Unicumon a Halott Pénz Forrás: Zwack Unikum

A Halott pénzzel egyébként nem ez az első közös munkájuk: tavaly az adventi időszakban közösen tartottak tárlatvezetést a Zwack Múzeumban. A zenekar szerint elképesztő büszkeség, hogy ők kerültek a palackra.

– mondta Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere.

A Zwack együttműködése a Halott Pénzzel az egész évre kiterjed majd, és a rendhagyó palack nem az egyedüli meglepetés, amivel megörvendeztetik a közönséget. A közös projektbe egy harmadik magyar márka, a Dorko is beszállt: 2018 nyarára az Unicum-Halott Pénz-Dorko Benned minden +van! elnevezésű kollekcióval készülnek, amelyben a fesztiválok minden alapdarabja megtalálható az egyedi sneakertől kezdve a pólón és a hátizsákon keresztül egészen a baseball sapkáig.

A limitált kiadású Unicum Szilva április 3-tól lesz kapható.