Piacra dobták a koffeines ásványvizet

koffeines ásványvíz
Vágólapra másolva!
Mi az első gondolatunk, amikor reggel kipattan a szemünk? A kávé. Ahogy tíz órakor, ebéd és uzsonna után is. Vannak, akik imádják az aromáját, míg mások csak azért isszák, mert ettől várják a megváltást. Tartozzunk bármelyik táborba, ez az új őrület mindenkit megmozgat majd, ha csak egy kóstoló erejéig is. De vajon kiütheti a nyeregből a koffeines ásványvíz a kávét?
Vágólapra másolva!

A Phocus által piacra dobott italnak sem kalória-, sem cukortartalma nincs, természetes ízek, hidratálóanyagok, na meg persze koffein hozzáadásával készül.

Forrás: Phocus

A Phocus szódavizek 5 ízben kaphatóak: grapefruit, uborka, vérnarancs, yuzu – vagyis japán citrom – és lime, illetve azoknak, akik nem szeretik a gyümölcsös aromákat, ott a natúr ásványvíz.

Mindegyik ital 75 milligramm koffeint tartalmaz.

Ez 20 milligrammal kevesebb, mint amennyi egy csésze kávéban van, viszont dupla annyi, mint egy csésze zöld tea koffeintartalma. Sőt, hozzáadtak még 70 milligramm L-Theanine nevű vegyületet is, amely egy természetes aminosav; segít a koncentrációban, az összpontosításban, emellett nyugtató hatású.