Ez a térkép megmutatja, hol ehet jó street foodot

food truck
Vágólapra másolva!
Egy jó street foodra vágyik? Igen? Akkor kattintson az első foodtruck-kereső weboldalra, és válassza ki az önnek legszimpatikusabb food truckot. Mostantól a közönség az egész ország területén nyomon követheti a kocsikat.
Vágólapra másolva!

Május 4-én, a hagyományos tavaszi Food Truck Show első napján debütált az ország foodtruck-kereső weboldala. Azok az autók, akik részt vettek az eseményen, automatikusan bekerültek a rendszerbe. A portál célja, hogy a kocsikat folyamatosan nyomon követhesse a közönség az egész ország területén.

Az ország foodtruck-kereső weboldala Forrás: Street Art Show Hungary

A szolgáltatás üzemeltetője a Magyar Street Food Egyesület, akik minden food truck tulajdonosnak lehetőséget biztosítanak, hogy regisztrálják az autójukat. A rendszer ugyanis nem helymeghatározáson alapul:

minden food truckos hozzáférést kap egy adminisztrációs felülethez, ahol maga frissítheti, hogy mikor és hol lehet az autóval találkozni.

Az első pár hónapban tesztüzemben működik majd a felület, amelyet fokozatosan országos street food térképpé fejlesztenek a hazai food truckosok.

A findthetruck.hu weboldalon

a kocsik mindig láthatóak lesznek, ha épp ételt árusítanak; legyenek bármelyik vidéki rendezvényen vagy akár a legnagyobb zenei fesztiválok egyikén.