Lány- vagy legénybúcsút tervez? Ezekkel a fogásokkal nem lesz unalmas az éjszaka

lánybúcsú
Vágólapra másolva!
Nyakunkon az esküvőszezon, valamint a lány- és legénybúcsúk vidám időszaka. Manapság valóságos iparág áll rendelkezésünkre az események profi lebonyolításához, de akkor se essünk kétségbe, ha mi magunk szeretnénk kezünkbe venni a szervezést, és egyedivé varázsolni a különleges napot. Ínyenc, ám pofonegyszerű tippjeinkkel garantáltan leveheti a lábáról az egész társaságot.
Vágólapra másolva!

A forró nyári estéken csak egy valami eshet jobban a jól bevált skót whisky és jég párosánál: egy hűs long drink. A lány- vagy legénybúcsú kevésbé whiskyrajongó résztvevőit is elkápráztathatjuk a következő keverékkel: 4 centiliter The Famous Grouse, 2 centiliter bozdaszörp, 1 centiliter citromlé és némi tonik. Az unisex frissítőt díszíthetjük egy szelet lime-mal vagy egy falat görögdinnyével.

A közös sütögetés utánozhatatlan hangulatát csak a whisky koronázhatja meg Forrás: Red Lemon

A felejthetetlen baráti összejövetelek kötelező kellékei a számtalan variációban elkészíthető hamburgerek. Bármilyen összeállításban is kínáljuk mindenki kedvenc street foodját, ne felejtsük el

whiskys pácban érlelni a húspogácsát.

Sőt, ideje elővenni a grillsütőt! A közös sütögetés utánozhatatlan hangulatát csak a whisky, néhány csepp limelé, reszelt narancshéj, egy csipet rozmaring, só és barna cukor keverékében megforgatott, grillezett csirkemell koronázhatja meg.

Édesszájú vendégeinket valódi gourmet kalandban részesíthetjük pár csepp skót nedűvel megbolondított olvasztott keserűcsokoládéval, amibe epret vagy narancsgerezdeket mártunk.

Elszánt konyhatündérek és bevállalós szakácsok a desszertek egyik királynőjével, a macaronnal is megpróbálkozhatnak: akár a krémben, akár a tésztában rejtjük el a whiskyt, az elegáns ízekkel könnyen az este sztárjaivá válhatunk.