Jó borokat akar inni?

bor
Vágólapra másolva!
Szeretjük a jó bort. Ó, de még mennyire! Ki az édesebb, zamatosabb, ki a szárazabb, tanninosabb fajtákat. Egy valami azonban minden borivóban közös: szeretnénk, ha minőségi és ízeletes tétel kerülne a poharunkban. Nos, Sárváron garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét.
Vágólapra másolva!

A X. Nádasdy Történelmi Fesztivál alkalmával a szervezők idén ötödször hirdettek borversenyt. Emellett negyedik alkalommal rendezik meg a TOP30 Borünnepet, ahol a borverseny zsűrije által kiválasztott

30 tételt lehet megkóstolni.

Szintén negyedszer alakítják ki a fesztivál idején a Nádasdy Borbazárt is.

Forrás: Nádasdy Történelmi Fesztivál Facebook

Idén már több mint 120 tétellel neveztek a versenyzők, köztük várhatóan 9 burgenlandi és 3 lendvai borászat összesen 27 mintája kerül a szakmai zsűri elé.

A szervezők a fesztivál borát keresik, amelyet a zsűri vakkóstolás után választ ki.

A győztes bor termelője 2018-ban ingyenesen részt vehet a Nádasdy Történelmi Fesztiválon, valamint egy éven át viselheti a győztes címet.

Ám nemcsak ínycsiklandó borokra számíthatnak a látogatók, hanem természetesen jó koncertekre is. Továbbá a szervezők a Nádasdy uradalom borászatainak bemutatkozásával, kézműves vásárral, kincskereső játékkal, pónilovaglással, apródneveldével, nomád bemutatóval és még sok más szórakoztató programmal készülnek.

A X. Nádasdy Történelmi Fesztivált július 13. és 15. között tartják Sárváron.