Noha a dinoszauruszok már réges-rég kihaltak, mi még mindig életben tartjuk őket mesék, filmek és történetek által. Gondoljunk például a legújabb Jurassic World filmre. A Bukott birodalom már azelőtt sokak kedvencévé vált, hogy elkezdték volna játszani a mozikban. A premier napján pedig még az őrület is kitört: dinoszauruszfej és -tojás került az asztalra.

A The Guest étterem és kávézó dinoszauruszos finomságokat szolgált fel a Jurassic World: Bukott birodalom tiszteletére július 5-től egészen augusztus 6-ig Tokióban. Ezt követően Oszakában még hét hétig élvezhetik a vendégek a kőkorszaki ételeket.

A különleges menü főételeket, desszerteket és italokat is tartalmaz: a Jurassic World Burgert például fekete bucival készítik és fekete tálon szolgálják fel.

Kattintson a képre, és nézze meg a fogásokat!

Kattintson a képre! Galéria nyílikForrás: The Guest Diner and Cafe

A főételek között szerepel még a „Volcano Curry", vagyis a vulkáncurry, amely tényleg úgy néz ki, mint a magából lávát lövő vulkán. A desszertek pedig: vulkánpuding, dinoszaurusztojás-sütemény vagy a torta, amely pontosan olyan, mint egy őskori lelet egy ásatáson.

Dinoszaurusztortát is lehetett rendelni, amely Tyrannosaurus-fejet ábrázolt, és csak korlátozott mennyiségben volt elérhető.

Ó, és persze az italokról se feledkezzünk meg: még a kávén is őslények masíroznak, a fehér csokoládés smoothie tetején pedig egy tojás díszeleg.