Önnek is gondot okoz a glutén-, cukor-, laktózmentes termékek felkutatása?

vásárlás, bolt, élelmiszer
Vágólapra másolva!
Tele van a bolt, mindenki rohanva kapkodja le a polcokról a termékeket. Egy valaki áll csupán a polcsorok között és bújja a címkéket: ön. Azt keresi, melyek a glutén-, cukor-, laktózmentes, esetleg vegán termékek, azok közül is a legjobbat, legegészségesebbet próbálja felkutatni. Ez bizony nem kis feladat, főleg, ha kezdő diétázó hírében áll: nem volt még ideje kitapasztalni, mely áruk a legjobbak. Többé azonban nem kell a polcok között időznie. 
Vágólapra másolva!

Megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb mentes vására a Duna Palotában: több mint 40 kiállító kínálja majd megvásárlásra és kóstoltatásra termékeit.

Az esemény nemcsak az ételallergiával küzdő embereket szólítja meg,

hanem azokat az érdeklődőket is, akik szívesebben vásárolnak állatkisérletmentes és hozzáadott tartósítószermentes termékeket.

Forrás: Csak a Mentes Facebook

Lesznek ételek, sütemények, mentes kozmetikumok, alapanyagok, teák, egészségmegörző termékek, tisztító- és mosószerek, illetve folyamatos előadások, workshopok, játszósarok, kedvezmények és ajándékcsomagok.

Emellett a kiállítók tanácsot adnak

és segítenek a problémák megoldásában is.

A Csak a Mentes őszi vásárt szeptember 22-23-án tartják a Duna Palotában. A belépés és az előadásokon való részvétel díjmentes. További információkért látogasson el az esemény weboldalára.