Négynapos eszem-iszom a város felett

Vágólapra másolva!
Kezdetét vette a VI. Vegan Food Fest, amely a növényi ételek sokszínűségét mutatja be. Ha eddig biztos volt benne, hogy hús nélkül nem étel az étel, most a saját ízlelőbimbóival győzdhet meg arról, hogy milyenek a vegán ételek. A következő fogásokkal készülnek a kiállítók.
Vágólapra másolva!

A fesztivál ideje alatt a látogatók nemcsak a gyomruk, hanem a szürkeállományuk éhségét is csillapíthatják: szombaton és vasárnap orvosok, dietetikusok és sportolók

tartanak előadásokat a növényi étrend

egészségre gyakorolt hatásairól.

Forrás: Vegan Food Fest Facebook

Szombaton az előadások mellett ételkészítő, valamint egésznapos cupcake-díszítő workshopra számíthatnak a látogatók. Ha pedig megéheznek, a kiállítók sokaságában felkereshetik kedvenc vegán ételüket.

Íme a fogások listája a teljesség igénye nékül: hickori fával, hosszú ideig füstölt BBQ-fogások, növényi chedarral töltött lángos, élőflórás vegán yoghurt, grillen készülő quesadilla, ajurvédikus ételek, fermentált kesusajtok, makrobiotikus ételek,

indiai fogások, olasz tészták,

előre csomagolt húshelyettesítő ételek, gyros pitában, fagyi a jó idő reményében, valamint vegán hamburgerek.

A VI. Vegan Food Festet szeptember 20. és 23. között tartják a WestEnd Millennium Tetőkerten. A rendezvény ingyenes, gyermek és kutyabarát.