Ebben a magazinban garantáltan megtalálja kedvenc borát

bor kitölt
Vágólapra másolva!
A több mint tíz éve megjelenő TOP 100 magyar bor magazin ezúttal a fogyasztók számára elérhető borokat rangsorolta: a hazai kereskedelemben legnagyobb tételben eladott minőségi borokat mutatja be. Ezek a borszaküzletek mellett a hipermarketek polcain is megtalálhatók. Így biztosan nem kell messzire utaznunk, ha jó bort akarunk inni.
Vágólapra másolva!

A magazinban a legjobb száz bor listáján és leírásán kívül a következőkről olvashatunk: a balatoni borrégióban zajló izgalmas változásokról, az ételek és borok párosítása körül kialakult hitekről és tévhitekről, valamint a borfogyasztási szokások átalakulásáról.

Forrás: TOP 100 magyar bor Facebook

Az idei TOP 100 magyar bor nemcsak a borász szakma bennfentesei, hanem a laikus borkedvelők számára is hasznos kiadvány: a magazin készítői idén egyedülálló módon a boltokban kapható borokból állították össze a rangsort.

Emellett egy külön LikeBalaton Gasztrotippek füzetben összegyűjtötték a Balaton környéki borászatokat és vendéglátóhelyeket.

A LikeBalaton.hu a Balatoni Körrel együttműködve az „Egész évben Balaton" filozófiát képviseli.

Együtt népszerűsítik a helyi termékekre épülő balatoni gasztronómiát, mutatják be a balatoni régió értékes kincseit, a Balaton környéki borokat, borászatokat, a modern és klasszikus gasztronómia helyi képviselőit.