Pókláb roppan a fogunk alatt

Vágólapra másolva!
A Cadbury World egy híres látnivaló, egy izgalmas programlehetőség Birminghamban, Angliában, amelyet a Cadbury brit édességgyártó cég álmodott meg. A vendégek megismerkedhetnek a csokoládékészítés rejtelmeivel, annak történetével, illetve 4D-s vetítésekkel, kávézóval, tematikus bolttal és számos más csokoládéhoz kapcsolódó érdekességgel szórakoztatják őket. Ó, és persze eközben annyi csokit esznek, amennyit csak akarnak. Már, ha bele mernek harapni egy pók lábába.
Vágólapra másolva!

A Cadbury World tehetséges csokoládékészítői már számos alkotással lenyűgözték a közönséget. Készítettek például egy koncertzongorát csokoládéból a nagy-britanniai Nemzeti Ifjúsági Zenekar Symphony Hallban játszott előadásának tiszteletére,

valamint a Windsor-kastély mását Harry és Meghan májusi esküvőjének emlékére.

Ezúttal pedig egy óriási pókot hívtak életre – természetesen szintén csokoládéból. Elég nagy és élethű ahhoz, hogy borsódzni kezdjen tőle a hátunk.

Forrás: Metro.co.uk

A 12 kilogrammos remekművet Dawn Jenks és Gail Deeley álmodta meg, és készítette el

mindössze két nap alatt.

A pók egy csokoládékő tetején ül, a testét több ezer szőrszál borítja, amelyet egyesével tettek fel rá. A szemei ehető zöld glitterből vannak, az agyarait pedig szürke ételszínezékkel festették be.

A műalkotás a november 4-én megrendezett, éves Halloween Spooktacular eseményre készült, ahol a gyermekjelmezverseny legjobbjai csokoládédíjakat kapnak.

Szavazzon!

Ön bele merne harapni ebbe a pókba?