Kelly Clarkson aztán tud élni! Látni kell kedvenc desszertjét!

Kelly Clarkson
Kelly a Trisha's Southern Kitchen főzőműsorban
Vágólapra másolva!
Mióta megnyerte 2002-ben az American Idol tehetségkutató műsort, Kelly Clarkson énekesnő és dalszerző hírneve végigsöpört a világon. Három Grammy-díjat nyert, és 2018-ban a The Voice tehetségkutató egyik mentora lett. Az aranyhangú Kelly persze nem csak az éneklésnek él; a mindennapokban gyermeket nevel, főz, és még a táplálkozására is odafigyel. Persze a bűnözést ő sem veti meg. Lássuk, mit eszik szívesen.
Vágólapra másolva!

Az NBC Today Show-val készített interjúban Kelly elmondta, hogy 16 kilogrammot fogyott, amikor a The Plant Paradox könyvben leírt diétát követte. Alapja a szezonális, grillezett, valamint a zöld leveles zöldségek fogyasztása volt. A zöld saláta például az egyik kedvence.

– árulta el a Food&Wine magazinnak egy interjúban. A legjobban kaliforniai tekercset szereti uborkával, avokádóval és rákhússal.

Kelly a Trisha's Southern Kitchen főzőműsorban Forrás: People

Emellett a thaiföldi és az indiai ízekért is rajong. Szívesen eszik thai csirkét salátalevélben tálalva vagy csirke tikka masalát.

Kevesen tudják az énekesnőről, hogy főzőórákat vett: szeretett volna házias ételeket készíteni a fiának és a lányának.

A család egyik kedvence a gluténmentes primavera tészta, amelyet Kelly a saját üvegházukban termesztett zöldségekkel tálal. Ha pedig laktatóbb fogásra vágyik, akkor sült csirke kerül az asztalra.

Diéta ide vagy oda, Kelly a desszertekért is rajong.

Egyik kedvence a vörösbársonytorta, a másik a mogyoróvajas, pereces sütemény. Karácsonykor vaníliás mandulatejet iszik, a hétköznapokban pedig édes, meleg teát.

Készítse el az énekesnő kedvenc mogyoróvajas, pereces süteményét!

Forrás: Taste of Home

Hozzávalók:

  • 453 g perec
  • 1 és ½ csésze vaj, megolvasztva
  • 1 és ½ csésze mogyoróvaj
  • 3 csésze porcukor
  • 340 g csokoládécsipsz
  • 1 evőkanál növényi eredetű zsiradék, például kókuszzsír

Elkészítés:

Béleljen ki sütőpapírral egy 13x9 centiméteres tepsit. A perecből tegyen félre 1 és ½ csészével a feltéthez.

A maradékot tegye az aprítógépbe, és aprítsa, míg finom morzsás állagú lesz. Utána dolgozza össze egy nagy tálban a vajjal, a mogyoróvajjal és a cukorral. Végül az így kapott keveréket nyomkodja bele a tepsibe.

Olvassza meg a csokoládécsipszet a mikróban, keverje simára, majd öntse a süteményre. Szórja meg pereccel a tetejét, és tegye hűtőbe legalább egy órára.

Ha letelt az idő, fogyassza felszeletelve.