Vágólapra másolva!
A Deliveroo egy online ételrendelő cég az Egyesült Királyságban. A britek kedvenc gyorsételeit szállítják házhoz: hamburgert, pizzát, KFC-menüt, különböző desszerteket és street foodokat. Miért fontos ez? Azért, mert a vállalat egy nem mindennapi lépésre szánta el magát: házat épített. Ehető házat. Méghozzá az ország legkedveltebb ételeiből.
Vágólapra másolva!

A házban a kandalló curry, a kis kert Yorkshire puding (ismert brit étel, amelyet köretként fogyasztanak sültek mellé valamilyen zöldséggel),

az ajtó fish & chips,

vagyis hal és sült krumpli, a szélkakas pedig sült csirke.

Forrás: metro.co.uk

Egy nyolc főből álló csapat két hónapot töltött azzal, hogy megépítse ezt a házat.

960 házi készítésű pitét, 1750 szelet kenyeret és 4 liter mártást használtak fel hozzá, valamint 625 méteren mindent krumplipüré borít.

A ház bárki számára elérhető, aki meg szeretné nézni. Mivel azonban elég kicsi, a látogatásra jelentkezni egy online felületen lehet december 28-ig. Innen véletlenszerűen választják ki azokat a személyeket, akik magukkal hozhatják három barátjukat, hogy együtt elpusztítsák a Deliveroo kedvenceit a kínálatukból

– mindezt ingyen.

Ahhoz, hogy mi is meg tudjuk csodálni – legalább kívülről –, egészen Angliáig kell utaznunk, az ehető ház ugyanis Manchesterben található.