Ajándéktippek férfiaknak karácsonyra

2018.12.03. 12:15

Ön sem tudja, mit vegyen férjének vagy barátjának karácsonyra? Személyre szabott tippjeinkkel idén az ínyencektől a kultúrsznobokig mindenkit elkápráztathat.

Az adrenalinvadász

A visszafogottabb sportembereknél nem lőhetünk mellé egy uszoda- vagy egy fitneszbérlettel. A haladókat pedig nyugodtan dobjuk be a mélyvízbe egy ejtőernyős ugrás, lövészet vagy MMA-edzéskuponnal.

Egy „mindent mérő” okosóra is bekerülhet a fa alá,

hogy biztosan ne álljon meg napi 10 000 lépés alatt. Végső esetben persze néhány kiló fehérjére is kerülhet piros masni.

Forrás: Shutterstock

A kultúrharcos

Ő az, akinek még biztosan van DVD-lejátszója, és könnyekig meghatódik egy díszdobozos Fellini-összestől.

De egy szofisztikáltabb színház- vagy hangversenybérlettel is levehetjük a lábáról.

Vigyázzunk a közhelyekkel, kerüljük a mindig telt házas előadásokat és a bestsellereket! Alternatív produkciók, Machiavelli olasz nyelven és barokk kamarazene vezet a szívéig.

A gasztronindzsa

Az utca másik végéről is megállapítja a cabernet korát, szerinte Gordon Ramsay csak egy puhaszívű Mary Poppins, a whisky és whiskey közti különbséget pedig hamarabb ismerte, mint az abc-t.

Asztalfoglalás egy gourmet étterembe,

ajándékdobozos kiadás Skócia kedvenc aranyszínű nedűjéből, a The Famous Grouse-ból, vagy egy különleges főzőtanfolyam a maszáj konyha kincseivel dobogtatja meg az ízlelőbimbóit.

A stílusspíler

Egyszerűen nem lehet slamposságon kapni. A közértbe is a legszebb mandzsettagombját kapja fel, tudja, mi fán terem a burgundi vörös, és a szemüvegkerete összhangban van a zoknijával.

Emeljük a gardróbja fényét prémium bőrkesztyűvel, pénztárcával vagy elegáns nyakkendővel.

A magyar vándor

Minden vagyona elfér egy bőröndben, az őszi szünetet New Yorkban, a szilvesztert pedig az Amazonas partján tölti. Wifivel táplálkozik, a lebomló bambusz étkészlete nélkül egy lépést sem tesz és megvan a véleménye az all inclusive-nyaralókról.

Egy strapabíró hátizsáknak, egy polaroid fényképezőgépnek, egy kis méretű masszázslabdának vagy egy műanyagmentes kulacsnak mindig örül.

A sufnimester

Szerelő még nem járt nála, hiszen egy gyufaszállal és egy használt rágóval mindent meg lehet javítani. Maga faragta a teásszekrényét és valószínűleg övé a világ legnagyobb szögkészlete.

Tegyük szebbé a karácsonyát egy limitált kiadású,

vintage szerszámkészlettel, csillogó ütvefúróval vagy egy hétvégi kárpitozás workshoppal!

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: