Nem hiszünk a szemünknek: kapható csillogó mártás

Vágólapra másolva!
A karácsony az év legvarázslatosabb időszaka: mindenhol díszek, csillagszórók és ajándékok. Ha szeretnénk egy kis ünnepi csillogást csempészni a mindennapjainkba, felkapcsoljuk a karácsonyi világítást, belobbantjuk a tüzet a kandallóban, és készítünk egy bögre forralt bort. Ám, ha mégsem lennénk elégedettek ennyi ragyogással, már az ételeinket is sziporkázóvá tehetjük.
Vágólapra másolva!

A Pop a Ball vállalat csapata újragondolta a hagyományos karácsonyi vacsorát, és egy ragyogó ötlettel állt elő. Szó szerint.

Forrás: mirror

Ugyanis megálmodta a Glitter Gravy elnevezésű termékét, amely glitteres mártást takar. Az aranyfényű, ehető glitterrel készült élelmiszert a karácsonyi menühoz ajánlják.

Csupán annyit kell tenni, hogy a tasak tartalmát hozzáadjuk 400 milliliter forrásban lévő vízhez, és addig keverjük, amíg teljesen simává válik.

Szerintük ez egy remek módja annak, hogy meglepjük vele a vendégeinket, ráadásul ideális karácsonyi ajándék is. A termékeket zacskóban árulják, ára 3.49 font, vagyis körülbelül 1250 forint. Megrendelni a Pop a Ball weboldalán lehet.

A vállalat úgy gondolja, ez a tökéletes módja annak, hogy egy kis csillogást vigyünk a karácsonyi vacsorába.