Meghökkentő karácsonyi szokások

2018.12.18. 13:30
Forrás: Castel San Gimignano Vacanze

Ricciarelli

Hozzávalók:

  • 400 g darált mandula
  • 2 tojásfehérje
  • 1 vaníliarúd kikapart magja és belseje
  • 2 evőkanál porcukor
  • 1 evőkanál méz
  • fél citrom reszelt héja

Elkészítés

Verje kemény habbá a tojásfehérjét, majd adja hozzá a porcukrot, illetve a vaníliarúd kikapart magját és belsejét.

Öntse hozzá a mézet, aztán a citromhéjat, majd a mandulát is.

Formázzon ovális alakokat a tésztából, majd tegye sütőpapírral bélelt tepsire.

Süsse, míg aranybarna lesz, majd tálalja porcukorral megszórva.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN:

Előző
  • 1
  • 2
Következő