2018 legjobbjai: az év 5 legőrültebb itala

Vágólapra másolva!
Ez az év meglehetősen eseménydús volt, már ami a furcsa italokat illeti. De vajon melyik volt az az öt, amely teljesen felkavarta az internet állóvizét? Vessen egy pillantást az összefoglalóra!
Vágólapra másolva!
Forrás: New York Post

Brokkolis latte

A brokkoli és a kávé különös párosának híre felrobbantotta a virtuális közösségeket: úgy zsongott a háló, mint a méhkas.

A bizarr trendet az ausztráliai CSIRO tudományos kutatóintézet

(Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) és a Hort Innovation indította el. Valójában azért kevertek 100% brokkoliport a kávéhoz, hogy az ausztrálok több zöldséget fogyasszanak.

Forrás: iSkinCareReviews

Klorofilles víz

A klorofill a zöld színért felelős pigment. Elnyeli a fényt, és annak energiájával szén-dioxidból szénhidrátot állít elő; így biztosítja a növekedést.

A klorofillt az utóbbi időben étrendkiegészítő formájában kezdték árulni, mert javítja a bőrt, és jótékony hatással van a testre.

Klorofilles víz egy fogyókúrabarát ital, amely antioxidánsokban és mikrotápanyagokban gazdag. Ennek köszönheti népszerűségét a fogyni vágyók körében.

Forrás: The Georgia Straight

Sörrámen

Az újítást egy kanadai étterem vezette be. A rámen egy japán tésztaleves, amelyet a richmondi Yuu Japanese Tapas étteremben söröskorsóban tálalnak.

A nevével ellentétben azonban nem sör van a korsóban,

hanem rámen, a hab a tetején pedig zselatin és tojáshab keveréke.

Forrás: Mommyish

Glitteres sör

Annak érdekében, hogy a sörélményt egy új szintre emeljék, az amerikai sörfőzdék elkezdtek kísérletezni az ehető csillámmal készített sörrel.

Végül a szellemes ötlet egy teljesen új trendet teremtett.

Mivel az ehető csillámnak nincs íze, a sör olyan, mint amit már megszokhattak a fogyasztók.

Forrás: Well+Good

Unikornislatte

Végül elérkeztünk az eddigi legszínesebb italhoz, amely az unikornislatte nevet kapta. Szinte túl szép, hogy könnyű szívvel elfogyasszuk.

A trend olyan gyorsan elterjedt,

hogy kávézók szerte a világon elkezdték készíteni saját verziójú színes italukat.

Ezek után mire számítsunk 2019-ben?